AVI Plastic Verpakkingen, uw flexibele verpakkingsspecialist

 

AVI produceert op maat gemaakte flexibele plastic verpakkingen.

We zijn actief in verschillende sectoren en bieden een groot assortiment aan producten gemaakt van LDPE, MDPE en HDPE grondstoffen. Voor verwerkende bedrijven maken wij halffabricaten zoals bijvoorbeeld folie en buis. Voor eindklanten maken wij onder meer plastic zakken op rol, broodzakken, beugelzakken,  fruitzakken, aardappelzakken, vleeszakken, viszakken, groentezakken, meubelhoezen, stuwzakken, krimpfolie, afdekvellen, en automatenfolie.
 

Omdat ieder product een custom made antwoord is op een specifieke verpakkingsvraag, denken wij vanaf het eerste contact met u mee. Wilt u een gekleurde folie of een zo transparant mogelijk resultaat? Worden er verschillende eisen gesteld aan binnen- en buitenzijde van de verpakking? Is het van belang dat uw verpakking anti-statisch is? Wilt u een UV-bestendige verpakking? Gaat de zak of folie bedrukt worden? Wij informeren u over alle mogelijkheden en kaderen de variabelen snel voor u in. Zo leiden wij u naar het ideale product in antwoord op uw verpakkingsbehoefte.


Onze vijftig jaar kennis en ervaring leiden ook tot onderscheid voor klanten die naar verbetering streven van hun eigen verpakkingsactiviteiten.  Wij analyseren uw verpakkingslijn, stellen de oorzaak van storingen en problemen vast, komen met de oplossing of met betere alternatieven. Een blijvend vloeiend verloop van uw eigen verpakkingsactiviteiten is hiervan het resultaat en dat bespaart veel ergernis, tijd en kosten.  

Met onze persoonlijke begeleiding, een allround productiefaciliteit, uitvoerige know-how, een onklopbare service en aantrekkelijke prijzen zijn wij uw ideale verpakkingsspecialist.